نرده های استیل

نرده های استیل

نرده های استیل

نرده استیل یکی از انواع نرده ها است که علاوه بر زیبایی، مقاومت بسیاری بالایی نیز در برابر رطوبت، انواع شرایط آب و هوایی دارد. از دیگر ویژگی های استیل قابلیت زنگ نزن آن است که باعث شده خیلی از افراد به سمت ان جذب شوند و آن را جایگزین نرده های فلزی و چوبی گذشته کنند.

"</h3

انواع کیفیت آلیاژ نرده استیل

نرده استیل براساس درصد کروم استفاده شده در آن که بر روی کیفیت دوام و مقاومت آلیاژ استیل در برابر فرآیند اکسیداسیون یا زنگ زدگی فلز موثر است به دو نوع نرده استیل 304 و نرده استیل 201 تقسیم می شود. این دو کیفیت برای استفاده در مکان های مختلف و در شرایط آب و هوایی متفاوتی کاربرد دارد. نرده استیل از نظر شکل ظاهری در مدل های متنوع ای مانند نرده استیل کابلی، نرده استیل شیشه خور، نرده استیل با پایه پیج و پایه دو سر گلابی، نرده استیل حصاری یا فرانسوی و مدل های دیگر تولید می شود. در ادامه این مطلب به توضیح ویژگی ها، مزیت ها و تفاوت انواع نرده استیل 304 و نرده استیل 201 می پردازیم.

نرده استیل 304

زمانی که کروم در اندازه 18 درصد و نیکل 8 درصد با آهن ترکیب می شود آلیاژ مقاوم و ضد زنگ نرده استیل 304 ساخته می شود. این نوع فولاد ضد زنگ با داشتن یک لایه محافظ در مقابل برخورد با اکسیژن و رطوبت مقاوم بوده و از فرایند اکسیداسیون و زنگ زدگی جلوگیری می کند. نرده استیل 304 به دو صورت از لوله ها و پروفیل های استیل مونتاژ و نصب می شوند که مدت زمان بسیار زیادی دوام و ماندگاری دارند. استیل 304 به دلیل همین ویژگی یک فولاد ضد زنگ دائمی است که ظاهر براق و سیقل خورده آن در سالهای طولانی تغییر نخواهد کرد.

نرده استیل201

در استیل 201 برای کاهش هزینه ها و پایین نگاه داشت قیمت نهایی استیل به جای نیکل در این محصول از کربن استفاده می شود این تفاوت ساختاری در ظاهر نرده استیل 201 هیچ فرقی بین استیل 304 به وجود نمی آورد اما در صورت استفاده از این نوع آلیاژ استیل در فضای باز و هوای مرطوب ممکن است در نرده استیل 201 زنگ زدگی دیده شود زیرا مقاومت آن نسبت به استیل 304 کمتر است. در کل نرده استیل 201 برای مکان های سر پوشیده با آب و هوای خشک مناسب است و می تواند هزینه های اجرای پروژه نرده کشی را کاهش دهد بدون آن که نگران زنگ زدن فولاد 201 باشیم.

انواع مدلهای نرده استیل

نرده استیل شیشه خور

نرده استیل حصاری

نرده استیل 3 خط

 

نرده استیل شیشه خور

این مدل نرده استیل به دلیل اینکه به جای لوله استیل قطر 16 میلیمتر برای گارد محافظ از شیشه سکوریت در بین پایه های استفاده شده با نام نرده استیل شیشه خور شناخته می شود. اتصال شیشه ها به پایه های عمودی در این مدل بوسیله یراق u شکلی است که دارای دو فک ثابت و متحرک است. شکل پایه های در این مدل به صورت گرد از لوله استیل و چهار گوش از پروفیل استیل است. ضخامت شیشه در این نرده بین 8 تا 12 میلیمتر می باشد و نوع آلیاژ استیل نیز با دو کیفیت استیل 304 و استیل 201 است. نرده استیل شیشه خور از نظر استحکام و ایمنی بسیار با دوام می باشد و بر اساس ضوابط آتش نشانی از آن برای اجرای حفاظ بالکن و نرده راه پله استفاده می شود.

"</p

نرده استیل حصاری

به دلیل احتمال پرت شدن کودکان و حیوانات از بین لوله ها و پروفیل های افقی در فواصل پایه ها در مدل های دیگر نرده استیل سازمان آتش نشانی مقرارت مشخصی برای استفاده از نرده استیل در بالکن یا تراس و راه پله در ساختمان های بیش از پنج طبقه وضع کرده است که نرده استیل اجرا شده بر اساس این مقرارات به نام نرده استیل حصاری نام گذاری و شناخته می شود. در این مدل قطر لوله های استیل پایه نرده 38 میلیمتر و ارتفاع تمام شده نرده 110 سانتیمتر است. نحوه چیدمان گارد های نرده از حالت افقی به صورت عمودی تغییر کرده است و وفواصل بین این گارد ها نباید بیش از دوازده سانتیمتر باشد.

"</h3

نرده 3 خط استیل

نرده های استیل در طرح های متنوع ای عرضه می شود اما از همه آنها که بیشترین کاربرد را دارد نرده استیل سه خط است. این محصول با دو نوع آلیاژ استیل 304 و استیل 201 ساخته می شود که برای استفاده در تمام ساختمان ها و مکان ها مناسب است. به دلیل وجود قطعات ساده و کاربردی تولید این مدل نرده استیل نسبت به مدل های دیگر بیشتر است در نتیجه قیمت نرده استیل سه خط اقتصادی و مقرون به صرفه است. ضخامت لوله های استیل در این محصول بین 7/0 تا 2 میلیمتر است که بر اساس حسایت در میزان مقاومت نرده می توان از هر کدام استفاده است. اجزای استاندارد نرده استیل 3 خط به ترتیب از دستگیره یا هندریل تا پایه ها و گارد های محافظ از لوله های مشخص است. بر این اساس قطر لوله 51 میلیمتر برای دستگیره و قطر لوله استیل 38 میلیمتر برای پایه ها و سر انجام قطر لوله 16 میلیمتر جهت گارد های مخافظ افقی استفاده می شود. تمام یراق آلات و اتصالات نرده استیل 3 خط از بهترین و مقاوم ترین ها است که استحکام و ایمنی این نرده را تضمین می کند.

نرده های طرح سه خط به صورت عمودی و با لوله های به قطر 38 و تا عمق 15 سانتی متری به کف سازه نفوذ کرده و محکم می شود این ارتفاع به داخل باعث استحکام هر چه بیشتر سازه می شود. در اجرا و ساخت این نرده ها از نرده استیل 304 استفاده می شود تا سازه دستخوش تغییرات آب و هوایی نشود. در نرده استیل سه خط سه ردیف گارد از لوله استیل به صورت افقی قرار استفاده می شود. لوله های استیل در این ردیف های افقی دارای قطر 16 میلیتر می باشد. تمامی یراق آلات مورد استفاده از استیل درجه یک و رنگ بندی های متناسب با سازه اصلی می باشد. ارتفاع نرده های سه خط معمولا میانگین 85 تا 90 سانتی متری می باشد. در پاگردها و راه پله های قوسی نرد های سه خط طوری قرار میگیرند که تناسب و فواصل رعایت شود و همسان با سایر قسمت ها باشد.

"</p

تعیین قیمت نرده استیل

عوامل مختلفی در تعیین قیمت نرده استیل نقش دارد و از این رو قیمت تمام شده در مرحله نهایی اجرای کار و رفع تمانی موارد تعیین می شود. با این حال موارد مختلفی در قیمت گذاری نقش دارد از جمله متراژ پروژه، رنگ بندی، مات و یا کدر بودن و همینطور طرح آن. یکی از مهمترین موارد تاثیر گذار نوع و کیفیت نرده استیل می باشد. بر این اساس کاملا منطقی و طبیعی است که قیمت نرده استیل 304 و 316 بیشتر از نرده استیل با کیفیت پایین 201 باشد. همانطور که در بخش های قبلی آمده است نرده های استیل 316 و 304 کیفیت عالی و بسیار بالاتری از 201 دارند و قاعدتا از قیمت بالاتری نیز برخوردار هستند.

با هدف شناخت نرده استیل ابتدا باید بدانیم که نرده ها در گذشته تنها به منظور افزایش ایمنی در مسیر تردد افراد در راه پله ها و بالکن ها به صورت ابتدایی و ساده از متریال چوب یا سنگ طراحی و ساخته می شده است. با پیشرفت بشر و توجه به زیبایی محل زندگی باعث شده تا طراحی در دکوراسیون ساختمان به ساخت نرده های زیباتر و با دوام تر سوق داده شود. نرده های استیل به سبب داشتن ویژگی های متمایز نظیر دوام و مقاومت در برابر عوامل مخرب محیطی و ظاهر سیقلی ، براق و دوام بسیار بالا یکی از رایج ترین انواع نرده است که امروزه در تمام ساختمان ها و مکان های عمومی و خصوصی به صورت گسترده استفاده می شود. نرده استیل از ترکیب لوله ها و پروفیل های استیل به همراه قطعات یراق آلات و اتصالات استیل ضد زنگ که بر پایه آهن و 10% کروم می باشد تولید شده است. خاصیت زنگ نزن برابر شوک ها بالای حرارتی باعث شده این مدل نرده فروش زیادی داشته باشد. از طرف دیگر سهولت نصب نرده استیل و مدت زمان کم اجرای آن دلیل دیگری برای استقبال زیاد از این محصول می باشد.

نرده استیل با کمترین محدودیت در نوع اجرا برای نصب در مکان های مختلف کاربرد دارد که براساس تقسیم بندی زیر می باشد.

کاربرد انواع نرده استیل

نرده استیل بالکن ها و نرده استیل تراس ها

نرده استیل پشت پنجره و نرده استیل پشت بام

نرده استیل راه پله و نرده استیل استخر

کاربرد این نوع از نرده ها در فضاهای مختلف ساختمان متنوع و تقریبا بدون محدودیت است. راه پله های بیرونی و داخلی ساختمان ها منازل مسکونی ، هتل ها ادارات بانک ها مراکز تفریحی، آموزشی و تجاری همگی به شاهکاری دیدنی پس از نصب نرده های استیل می شوند.این نرده ها می تواند سلیقه های متفاوت را به لحاظ رنگ بندی و طرح پوشش میدهد. رنگ های به کار رفته با تکنولوژی خاصی بر روی لوله های استیل پیاده میشوند که ماندگاری بسیار بالایی داشته باشند و از طرف دیگر نرده های استیل در رنگ بندی های متنوع به صورتهای مات و کدر نیز تهیه می شوند.

مراحل نصب نرده استیل راه پله

بعد از تماس کارفرما و بازدید، کارشناسان ما متراژ پروژه به صورت دقیق و با ابزارهای مخصوص و مدرن لیزری برداشت می شود و پس از انتخاب طرح و رنگ نرده استیل از سوی مشتری و ارائه مشاوره توسط کارشناسان ما مراحل اجرای نرده استیل به ترتیب زیر عبارت است.

  1. تعیین محل نصب پایه نرده: پایه ها معمولا به صورت یکی در میان و با فاصله 5 سانتی متر از لبه پله نصب می شود. در مواردی خاص مانند شیب دار بودن پله اندازه گیری باید به وسیله شمشه صورت بگیرد و اختلاف ها را یکسان کرد. در نهایت نقاط مشخص شده برای پایه ها را با دریل هیلتی سوراخ می کنند.
  2. در مرحله بعد، پایه های لوله ای استیل که ممعمولا 38 میلیمتر می باشند را باید برش زد و برش ها باید کاملا دقیق باشد.
  3. نگه دارنده های عمودی لوله های استیل تخت عنوان میل ترانس ها شناخته می شوند و آنها را در یک راستا ثایت نگاه می دارد. این میل ترانس ها داخل سوراخ ها قرار داده می شود.
  4. در مرحله بعد پایه نرده نصب می شود و سپس چاکدار ناخنی روی آن نصب می شود. سپس هندریل اصلی بر روی پایه های عمودی قرار می گیرد.
  5. پایه های نرده لوله های قطر 38 می باشد و در این مرحله لوله های قطر 16 افقی روی آن قرار میگیرد. به این منظور باید روی لوله های 38 حلقه هایی تعبیه گردد که لوله های 16 از میان آنها عبور داده شود.
  6. در قسمت پاگرد ها باید از زانویی استفاده کرد و در صورت عدم تمایل به استفاده از زانویی می توان از درپوش استفاده کرد.
  7. انتهای آزاد یا بسته دیوار در نصب لوله های استیل نقش تعیین کننده ای دارد. به این معنا که انتها آزاد دیوار به پایه استارت و انتهای بسته یه دیوار کوب نیاز است.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!