نمای اچ پی ال چیست؟

اجرای نمای HPL یکی از پرطرفدارترین روش های اجرای نمای خشک در دنیای امروز است. ملات سیمانی و دوغاب هیچ جایی در اجرای نمای خشک نداشته و آنچه موجب نصب نما به بدنه سازه می شود، اتصالات و یراق آلات مخصوص است.

ورق اچ پی ال چیست؟

در اجرای نمای HPL که یکی از محبوب ترین نماهای مدرن محسوب می شود، از ورق اچ پی ال استفاده می کنند. اختصار HPL را از عبارت High Pressure Laminate به معنای لمینت فشار قوی برگرفته اند. با این اوصاف ورق اچ پی ال ورق لمینتی متشکل از ترکیب لایه های سلولزی و رزین های فنولیک است که تحت فشار و حرارت بالا ( دمای بیش از 180 درجه سانتی گراد) فشرده می گردد. این کار ورق مذکور را از نظر فنی به بالاترین سطح مقاومت و استحکام می رساند. در آخرین مرحله از مراحل تولید ورق اچ پی ال لایه رنگی یا طرح داری را به عنوان لایه نهایی بر سطح ورق اعمال نموده و بدین ترتیب بر درخشش و زیبایی آن می افزایند. گفتنی است که این لایه ها را که از جنس کاغذ کرافت هستند، تحت عنوان فرمیکا نامگذاری می کنند. قیمت ورق اچ پی ال فرمیکا و اتصالات مربوطه مقرون به صرفه بوده و از همین رو قیمت نمای اچ پی ال (HPL) بسیار ایده آل است.

 

چرا نمایhpl ؟

ورق اچ پی ال استفاده شده در اجرای نمای HPL دارای ویژگی ها و قابلیت های متعدد و متنوعی است. این ویژگی ها دست به دست هم داده و بر محبوبیت و کارایی این روش اجرای نمای خشک افزوده اند. ویژگی ها و قابلیت های بی نظیری همچون:

اگر از دیگر مزایا و معایب استفاده از ورق اچ پی ال HPL می پرسید، باید خدمتتان عرض کنیم که این محصول ظاهری زیبا و مدرن داشته و گزینه ای ایده آل برای استفاده در نمای بیرونی ساختمان است. روش نصب HPL بسیار ساده و دیتیل نصب ورق اچ پی ال با توجه به روش نصب آن متفاوت است.

 

اگر جویای هزینه طراحی و اجرای نمای چوبی HPL هستید، باید بگوییم که قیمت طراحی و اجرای نمای اچ پی ال HPL با توجه به تناسب قیمت فروش و اجرای ورق اچ پی ال بسیار اقتصادی است. اگر به دنبال یک روش اجرای نمای خشک زیبا، بادوام، مقرون به صرفه و مقاوم می گردید، اجرای نمای HPL پیشنهادی طلایی برای شماست.

 

سیستم های نصب hpl

سیستم‌های نصب پنل hpl  عموما سه دسته اند:

 

به صورت کلی مراحل نصب در تمامی این روش ها به شرح زیر است:

 

 

1-نصب با پیچ و پرچ نمایان

این سیستم نصب HPL برای پنل های بین 6 تا 10 میلی متر مناسب بوده و پنل ها توسط پرچ های هم رنگ نما به زیر سازی متصل می شوند.این سیستم نصب با کمک پیچ و یا پرچ نصب می شود. در این سبک، آنگونه که دیوار به طور کامل و عمودی هم تراز یا همان شاغول نباشد، پانل ها را به ستون های عمودی متصل می گردانند. حتی می شود از یک شبکه عموما آهنی به عنوان تکیه گاه دوم جهت تنظیم فاصله های ستون ها استفاده نمود. برای ساخت شبکه عموما” قوطی های 40 در 40 سانتی متر مورد استفاده قرار می گیرد

 

2-نصب با پیچ پنهان

در سیستم نصب پیچ پنهان پیچ ها از سطح رویی ورق پایین تر می رود به همین خاطر جهت پوشاندن محل قرار گیری پیچ ها سرپوش هایی همرنگ با پانل روی آن ها قرار می دهند. قطر این سرپوش ها 10.75 میلی متر می باشد.در این سیستم نصب نمای hpl به هیچ عنوان از پیچ هایی که گل آن مخروطی است نباید استفاده نمود. چراکه پیچ های مخروطی از حرکت آزاد پنل های hpl هنگام انبساط و انقباض جلوگیری می نمایند.

 

3- نصب با چسب

این سیستم برای پنل های 6 میلی متر تا ارتفاع 18 متر و دمای 5 تا 35 درجه سانتی گراد قابل استفاده بوده و پنل ها توسط دو نوع چسب مخصوص به زیر سازی متصل می گردند. در روش نصب با چسب پیچ و پرچ در نمای پنل دیده نمی شود.

 

error: Content is protected !!